Loading..

Få den bedste finansiering til køb af dit nye hjem med Marvinz

Hos Marvinz forstår vi at der er mange aspekter når det kommer til at købe din nye drømmebolig. Vi har derfor specialiseret os i at skaffe dig den bedste bank, for at sikre dig bedste lånevilkår, renter og betingelser når det kommer til selve finansieringen af din nye bolig.

Hvorfor vælge Marvinz til boligkøb?

Personlig service

Vi håndtere alt fra A-Z når det kommer til at finde den bedste bank og vilkår, så du kan fokusere på at finde din nye bolig.

Ekspert vejledning

Vores eksperter tilbyder dig den bedste rådgivning og støtte når det kommer til den finansielle del af hele din boligkøbsrejse.

Mest optimale vilkår

Vi forhandler de bedste renter og vilkår på realkredit og boliglån, hvilket giver dig den mest optimale økonomiske løsning. Både nu og i fremtiden.

Optimering og ekspertviden indenfor bedste mulig boligfinansiering

Med kæmpe passion for at hjælpe boligejere med at få den bedste mulig løsning til drømmeboligen, bruger vi vores indsigter fra den finansielle sektor og boligmarkedet til din fordel. På den måde sikre vi at du kan købe for flest mulige penge med bedste mulige vilkår når det kommer til udbetaling, lånetyper, rente og vilkår.

Rigtige historier, rigtig succes

Hør fra vores kunder, hvordan deres oplevelser med Marvinz eksperter har været. Hver historie er et vidne om en mere givende og optimeret løsning efter brugen af Marvinz service.

EG
Emilie Gauger
Great Britain

Kæmpe hjælp! Vi havde ikke fået vores hus med så meget luft i økonomien uden hjælp fra Simon og Vinzent.
Vil anbefale til en hver tid!

NR
Nico Rune Sandgaard
Denmark

Kæmpe hjælp! Vi havde ikke fået vores hus med så meget luft i økonomien uden hjælp fra Simon og Vinzent.
Vil anbefale til en hver tid!

AH
Alexander Hansen
Denmark

Vi blev anbefalet af vores kæberrådgiver til at bruge Marvinz. Og det er nok det bedste vi kunne have gjort i vores boligkøb. Simon og Vincent gør VIRKELIG et godt stykke arbejde!!!

C
Camilla
Denmark

Jeg har brugt Marvinz i forbindelse med mit køb af bolig og fået den bedste rådgivning og sparring, de er super gode til at gøre det nemt forståeligt for en som mig der ikke har forstand på det område 🙏🏽 jeg er nu gået med en løsning jeg bestemt ikke var gået med hvis jeg selv havde stået for det, fordi jeg ikke vidste nok om det! Yderligere har de sparet mig for en masse unødige omkostninger 👏🏽 Det er helt sikker ikke sidste gang jeg bruger dem, da jeg stadig håber der kommer lidt renteændringer i fremtiden 🤩

KS
Kristian Stewart Nielsen
Denmark

Min varmeste anbefaling går til disse kompetente og yderst servicemindede folk. Vi har med Simons hjælp fået overblik over økonomien, omlagt lån og sparet en masse penge. Inden længe flytter vi ind i vores drømmehus, hvilket ikke havde været en mulighed uden denne hjælp. På alle måder en god oplevelse, som vi vil gøre brug af igen i fremtiden.

MS
Martin Sødergran Holmqvist
Denmark

Kan virkelig varmt anbefales virkelig søde at snakke med og virkelig gode til deres arbejde Kan virkelig finde nogle gode løsninger

Få afklaring på dine købsmuligheder

At købe bolig er et vigtigt skridt. uanset om det er første gang eller at du tidligere har købt bolig før. Hos Marvinz Financial Group ønsker vi at forenkle processen når det kommer til at opnå de bedste mulige vilkår ift. finansiering af din nye bolig.

Trin 1
Afklaring af ønsker og muligheder

Vi holder et uforpligtigende møde hvor vi får afklaring på jeres nuværende økonomiske situation, samt jeres ønsker for fremtidig bolig. Om I allerede har en konkret bolig I ønsker at købe, eller at I har brug for afklaring på hvor meget I kan købe bolig for.

Trin 2
Skræddersyede løsninger og muligheder

Vi afsøger markedet og finder frem til der hvor I kan blive godkendt til at købe for flest mulige penge, med så lav en udbetaling som muligt, og med så frit et valg i mellem typer lån som muligt. Vi sikrer at vi forhandler de bedste vilkår, og renter for jer. Samt forhandler omkostninger til banken væk.

Trin 3
Køb af boligen

Når der er afklaring på dette kan I trygt underskrive købsaftalen, velvidende at der er styr på at I får den bedste finansiering til netop jeres situation. Vi sørger for at alt falder på plads med bank, garantier osv. Så kan I fokusere på alt det spændende ved at I skal have ny bolig.

Trin 1
Afklaring af ønsker og muligheder

Vi holder et uforpligtigende møde for at få afklaring på jeres nuværende økonomiske situation samt jeres ønsker om at op- eller nedgradere jeres bolig. Uanset om I ønsker mere plads til en voksende familie eller ønsker en mindre, mere overskuelig bolig, hjælper vi med at klarlægge jeres muligheder.

Trin 2
Skræddersyede løsninger og muligheder

Vi afsøger markedet for de mest fordelagtige lånemuligheder til jeres specifikke behov ved op- eller nedgradering. Vi sikrer, at I får den bedste finansiering med lave renter og fleksible vilkår, som passer til jeres nye boligplaner. Vi forhandler også omkostningerne til banken væk for at give jer den mest økonomisk fordelagtige løsning.

Trin 3
Køb af boligen

Når vi har fastlagt den bedste finansiering og løsninger til jeres behov, kan I trygt underskrive købsaftalen. Vi sørger for, at alle detaljer er på plads med banken, garantier osv., så I kan fokusere på at flytte ind i jeres nye hjem, hvad enten det er større eller mindre end jeres nuværende bolig.

Vores fælles indsigt skaber økonomisk værdi for dig

Vores mål er klart. Vi ønsker at skabe så meget økonomisk værdi for dig som muligt.

Med udgangspunkt i summen af vores erfaringer fra og viden om bank- og ejendomsbranchen går vi ind og ser på, hvilket bankprodukt du får mest ud af. For det er bestemt ikke givet, at den bedste løsning findes i din nuværende bank.

Eksperter indenfor bedste boligfinansiering

100% succes garanti

Skræddersyede tilgang

Optimering af dine muligheder

Vi viser dig den korteste vej til at realisere dine drømme

Når du taler med os, vil du opdage, at det hele handler om dig. Vi lytter til, hvad dine ønsker er, og hvad dine aktuelle behov er.

Så uanset hvilken type bolig du drømmer om, så sørger vi for at skaffe dig de bedste og mest optimale vilkår når det kommer til finansiering af denne. Vi finder det der passer perfekt for dig og din fremtid.

Skræddersyede løsninger

Vi sørger for at se ind i løsninger der skaber mest muligt værdi for dig og din familie, og ikke hvor banken tjener flest penge.

Strategisk planlægning

Vi tænker længere end bare lige nu og her, og sørger for at den løsning vi ender med, skaber mest muligt økonomisk fleksibilitet, for jer. Både nu og i fremtiden.

Vi forhandler alle omkostninger væk til banken,
og vores gebyr vil indgå i dit fremtidige optimerede lån

Du behøver derfor ikke at have en krone op af lommen.

Få et gratis og uforpligtende møde med os og få et personligt, åbent og undersøgende tilgang til at skabe den mest optimale økonomiske løsning for dig

Oplev nogle af de mange resultater Marvinz har skabt

Hør mere om hvordan vores kunder har opnået resultater de ikke vidste var mulige.

Min varmeste anbefaling går til disse kompetente og yderst servicemindede folk. Vi har med Simons hjælp fået overblik over økonomien, omlagt lån og sparet en masse penge. Inden længe flytter vi ind i vores drømmehus, hvilket ikke havde været en mulighed uden denne hjælp. På alle måder en god oplevelse, som vi vil gøre brug af igen i fremtiden.

Kristian Stewart Nielsen

Denmark

Boligkøb Vi blev anbefalet af vores kæberrådgiver til at bruge Marvinz. Og det er nok det bedste vi kunne have gjort i vores boligkøb. Simon og Vincent gør VIRKELIG et godt stykke arbejde!!!

Alexander Hansen

Denmark

En klar anbefaling her fra! Jeg har brugt Marvinz i forbindelse med mit køb af bolig og fået den bedste rådgivning og sparring, de er super gode til at gøre det nemt forståeligt for en som mig der ikke har forstand på det område 🙏🏽 jeg er nu gået med en løsning jeg bestemt ikke var gået med hvis jeg selv havde stået for det, fordi jeg ikke vidste nok om det! Yderligere har de sparet mig for en masse unødige omkostninger 👏🏽 Det er helt sikker ikke sidste gang jeg bruger dem, da jeg stadig håber der kommer lidt renteændringer i fremtiden 🤩

Camilla

Denmark

Kæmpe hjælp! Vi havde ikke fået vores hus med så meget luft i økonomien uden hjælp fra Simon og Vinzent. Vil anbefale til en hver tid!

Emilie Gauger

United Kingdom

Kan virkelig varmt anbefales virkelig søde at snakke med og virkelig gode til deres arbejde Kan virkelig finde nogle gode løsninger

Martin Sødergran Holmqvist

Denmark

Succeshistorier fra vores kunder

Hos Marvinz er vores førsteprioritet at levere de mest optimale økonomiske resultater for vores kunder når det kommer til bolig og realkreditlån. Men vi vil lade nogle af de mange kunder vi har hjulpet sætte ord på hvad vi har gjort for dem.

Nikolaj og Stine

4600 Køge

Jakob og Laura

2300 Kbh S

Christian Spliid

3320 Skævinge

Morten og Anja

3550 Slangerup

Start din boligkøbsrejsen med Marvinz

Klar til at tage det første skridt mod at eje dit perfekte hjem? Kontakt os i dag for en gratis konsultation. Lad os gøre dit drømmehus til virkelighed.

Tvivlsspørgsmål - Find svarene her

Dækker I hele Danmark?

Ja, vi dækker hele landet, da vi som udgangspunkt vil holde vores møde via teams, for at det kan passe ind i din kalender nemmest muligt.

Samarbejder i med nogle banker?

Vi er godkendt af finanstilsynet som uvildige, og fokusere derfor kun på at finde den bank der passer bedst til lige netop din situation

Garanti for samarbejdet

Vi forhandler alle omkostninger væk til banken, og vores gebyr vil indgå i dit fremtidige optimerede lån.