Loading..

Skræddersyet optimering af din lånesammensætning, som passer til dine behov

I vores tids svingende økonomi og rentemarkedet, er der er unik mulighed for at udnytte din bolig som en kraftfuld katalysator til at opnå mere økonomisk fleksibilitet og optimering end nogensinde før. Vi har specialisteret os i at optimere din lånesammensætning, så den passer perfekt til dine økonomiske ønsker for fremtiden, og er med til at skabe er større økonomisk overskud og frihed i hverdagen.

Hvorfor vælge Marvinz til omlægning af realkreditlån?

Store økonomiske optimeringer

Vi er uvildige og 100% på din side af bordet, når det kommer til at optimere dine samlede lån.

Sindsro

Vi bruger vores mange års ekspert viden til din fordel, for at sikre dig og din familie den bedste lånesammensætning og vilkår på tværs af hvad markedet kan tilbyde, og ikke kun din nuværende bank

Få en skræddersyet og optimeret løsning med vores ekspert tilgang

Med Marvinz ind over din sag, vil vi sørge for at håndtere hele processen for dig, og vil med skræddersyede løsninger til lige netop jeres behov, sikre at I får den mest optimale sammensætning af lån for fremtiden. På den måde kan I komme tættere på at opnå jeres ønsker for fremtiden allerede i dag.

Rigtige historier, rigtig succes

Hør fra vores kunder, hvordan deres oplevelser med Marvinz eksperter har været. Hver historie er et vidne om en mere givende og optimeret løsning efter brugen af Marvinz service.

PT
Poul Tønder
Denmark

Kan klart anbefale Simon og Vincent fra Marvinz! I forbindelse med at jeg sku omlægge mit banklan, fik jeg anbefalet at kontakte dem. Og jeg blev absolut ikke skuffet. De ordnede stort set alt for mig. Sa kampe ros og tak for hjelpen.

AH
Anita Houmark Mathiassen
Denmark

Simon og Vincent har i meget høj grad formået at sætte sig ind i vores ønsker og behov og fundet løsninger, der matchede disse. Simon og Vincents erfaring fra den finansielle sektor har betydet, at de har udforsket løsninger, som vi ikke selv kunnet finde frem til. Derudover har de udfordret os på ...

M
Martin
Denmark

Der er ingen tvivl om Simon kender her et hjorne og hver en krog af
Realkreditmarkedet og for vores vedkommende har det gjort en enorm forskel at have
Simon pà vores side i forhandlingerne med banken, hvor det ofte kan svart at gennemskue pracis had der kan skrues pä og hvor det giver mest vardi.Simon har til punkt og prikke overholdt alle aftaler, altid veeret tilgangelig ved ekstra sporgsmal og har fulgt sagen helt til dors.
Jeg vil til hver en tid anbefale venner og bekendte at alliere sig med Simon ved länoplagninger eller optagelse af Realkredit län hvor man er usikker pa hvilken model der matcher ens behov bedst.

MS
Martin Sodergran Holmqvist
Denmark

Kan virkelig varmt anbefales virkelig sode at snakke med og virkelig gode til deres arbejde Kan virkelig finde nogle gode losinger

MS
Martin Sønderbæk Pedersen
Denmark

Forløbet har været fantastisk. Vi har lagt vores lån om med stor kursgevinst og har både fået frigivet kapital og nedbragt lån. Alt i alt en fremragende service, der har ændret vores økonomi positivt og under hele forløbet har vi følt os trygge, da vi altid har kunne få svar på vores spørgsmål og få anbefalinger baseret på vores situation. Kan klart anbefales!

MH
Morten Hansen
Denmark

Vi har brugt Marvinz til omlægning af lån i vores hus og kan på alle måder kun anbefale dem. 
Super professionel tilgang til opgaven. De holder hvad de lover og giver løbende besked om status. 
Et par rigtig flinke fyre.

Vores realkreditomlægningsproces

Vores realkreditomlægningsproces er omhyggeligt designet til at optimere dine økonomiske resultater ved at reducere månedlige betalinger og maksimere besparelser, hvilket sikrer en problemfri overgang til en mere gunstig realkreditplan.

Trin 1
Afklaring af ønsker og behov

Vi starter med at forstå din nuværende økonomiske situation og fremtidige mål.

Trin 2
Skræddersyet omstruktureringsplan

Vores eksperter udarbejder en personlig omstruktureringsstrategi for realkreditlån.

Trin 3
Bank forhandlinger

Vi forhandler med banker for at sikre dig de bedst mulige vilkår.

Trin 4
Implementering og support

Vi overvåger implementeringen af din nye realkreditstruktur og yder løbende support.

Oplev vores gennemtestede metode til at optimere og skabe mere økonomisk fleksibilitet i din hverdag

Integritet og gennemsigtighed

Vi tror på at en mere nysgerrig og jordnær tilgang til jeres situation vil skabe de bedste resultater.

I et samarbejde med os, vil I opleve at jeres ønsker og behov er omdrejningspunktet. Vi tror på at en mere optimerende tilgang til jeres muligheder på tværs af bankmarkedet, vil resultere i de mest optimale og skræddersyede løsning til lige netop jeres situation. På den måde får i en løsning der sikre jeres familie de bedste vilkår, både nu og for fremtiden.

Gennemsigtige forhold

Integritet i centrum

Partnerskab for succes

Vi klarer det hele for dig fra A-Z

Vores team af eksperter ved at det ikke altid er nemt at have den svære snak med banken. Derfor gør vi det for dig.

Som din dedikerede partner er Marvinz her for at revolutionere den måde, du griber fast ejendom på, ved at tilbyde skræddersyede løsninger, der stemmer overens med dine økonomiske mål. Uanset om du er en erfaren investor eller en førstegangskøber af bolig, er vores innovative tilgang designet til at maksimere din velstand og indlede en ny æra med økonomisk frihed.

Strategisk investeringsplanlægning

Skræddersyede økonomiske løsninger

Kundecentreret ekspertise

Omformning af fortællingen om økonomisk frihed inden for fast ejendom.

Vores tilgang er centreret om at forstå dine unikke økonomiske ambitioner og skræddersy strategier, der passer problemfrit med dine mål. Uanset om du er en erfaren investor eller en førstegangskøber, er Marvinz dedikeret til at levere ekspertise på hvert trin af din ejendomsrejse.

Optimerende tilgang til jer situation

100% på jeres side af bordet, for at sikre at I er en succes

Sikre skræddersyede løsninger der sikre at I får mest muligt ud af jeres boligøkonomi

Optimering af dine nuværende lån så de er til din fordel.

Vi tager hele processen ud af dine hænder for at sikre at du får den bedste løsning på markedet, og sikre at du får en løsning der er skræddersyet til dig og din familie, for at sikre at I får så optimal en løsning som overhovedet muligt.

Har du et lån med fast lav rente har du lige nu mulighed for at bruge boligen til din fordel. Om det er nedbringe gælden, eller I gerne vil finde penge til at renovere boligen for. Eller noget helt tredje, så er der lige nu forsat en unik mulighed i markedet der kan vendes til din fordel for at optimere din situation og skabe mere økonomisk fleksibilitet allerede i dag.

Oplev nogle af de mange resultater Marvinz har skabt

Hør mere om hvordan vores kunder har opnået resultater de ikke vidste var mulige.

Forløbet med FInViso har været fantastisk. Vi har lagt vores lån om med stor kursgevinst og har både fået frigivet kapital og nedbragt lån. Alt i alt en fremragende service, der har ændret vores økonomi positivt og under hele forløbet har vi følt os trygge, da vi altid har kunne få svar på vores spørgsmål og få anbefalinger baseret på vores situation. Kan klart anbefales!

Martin Sønderbæk Pedersen

Denmark

Vi har brugt Marvinz til omlægning af lån i vores hus og kan på alle måder kun anbefale dem. Super professionel tilgang til opgaven. De holder hvad de lover og giver løbende besked om status. Et par rigtig flinke fyre

Morten Hansen

Denmark

Kan virkelig varmt anbefales virkelig søde at snakke med og virkelig gode til deres arbejde Kan virkelig finde nogle gode løsninger

Martin Sødergran Holmqvist

Denmark

Kan klart anbefale Simon og Vincent fra Marvinz! I forbindelse med at jeg sku omlægge mit banklån, fik jeg anbefalet at kontakte dem. Og jeg blev absolut ikke skuffet. De ordnede stort set alt for mig 😁 Så kæmpe ros og tak for hjælpen 💪🏼

Nikolaj Bondesen

Denmark

Fuldstændig fantastisk service! Vi er jublende lykkelige over den nye løsning og den nye bank vi har fået gennem Marvinz. Det har været fantastisk service og trygt gennem hele forløbet, og vores boliggæld er nu reduceret med 800.000,-. Det er svært at anbefale Marvinz nok...

Christian Cortsen

Denmark

Der er ingen tvivl om Simon kender hver et hjørne og hver en krog af Realkreditmarkedet og for vores vedkommende har det gjort en enorm forskel at have Simon på vores side i forhandlingerne med banken, hvor det ofte kan svært at gennemskue præcis hvad der kan skrues på og hvor det giver mest værdi. Simon har til punkt og prikke overholdt alle aftaler, altid været tilgængelig ved ekstra spørgsmål og har fulgt sagen helt til dørs. Jeg vil til hver en tid anbefale venner og bekendte at alliere sig med Simon ved lånoplægninger eller optagelse af Realkredit lån hvor man er usikker på hvilken model der matcher ens behov bedst.

Martin

Denmark

Succeshistorier fra vores kunder

Hos Marvinz er vores førsteprioritet at levere de mest optimale økonomiske resultater for vores kunder når det kommer til bolig og realkreditlån. Men vi vil lade nogle af de mange kunder vi har hjulpet sætte ord på hvad vi har gjort for dem.

Nikolaj og Stine

4600 Køge

Jakob og Laura

2300 Kbh S

Christian Spliid

3320 Skævinge

Morten og Anja

3550 Slangerup

Begynd din rejse mod mere økonomisk fleksibilitet

Klar til at bruge din bolig som en kraftfuld katalysator til at opnår dine ønsker for fremtiden, fremfor at den til tider kan føle som en begrænsning? Kontakt Marvinz i dag, for en gratis konsultation. Lad os også hjælpe dig mod en mere økonomisk fleksibel hverdag, ved hjælp at vores ekspertviden om omlægning af lån.

Tvivlsspørgsmål - Find svarene her

Dækker I hele Danmark?

Ja, vi dækker hele landet, da vi som udgangspunkt vil holde vores møde via teams, for at det kan passe ind i din kalender nemmest muligt.

Samarbejder i med nogle banker?

Vi er godkendt af finanstilsynet som uvildige, og fokusere derfor kun på at finde den bank der passer bedst til lige netop din situation

Garanti for samarbejdet

Vi forhandler alle omkostninger væk til banken, og vores gebyr vil indgå i dit fremtidige optimerede lån.