Loading..

Din uvildige samarbejdspartner når det kommer til realkredit og boliglån

Marvinz er på din side af bordet, for at sikre de bedste resultater når det kommer til bolig og realkreditlån. Om det er boligkøb, eller omlægning og optimering af nuværende lånesammensætning. Vi finder den bedste bank og forhandler på dine vegne for at sikre bedste mulige vilkår for dig og din familie.

Hvordan Marvinz skaber en optimering i din økonomiske rejse

Boligkøb

Står du overfor boligkøb, så er Marvinz eksperter i at afsøge bankmarkedet, og skaffe den bedst mulige finansiering af din bolig. Herunder forhandle købsbeløb, udbetaling, rentesatser som lånetyper. Alt mens I kan fokusere på at finde drømmeboligen

Omlægning af realkreditlån

Vi specialisere os i at optimere din eksisterende boligøkonomi og lånesammensætning. Vores service er designet til at få din boligøkonomi til arbejde til din fordel og ikke bankens.

Bedst mulige vilkår på lån

Hos Marvinz er vi eksperter i at finde frem til den bedste sammensætning af din fremtidige boligøkonomi. Uagtet om du er eksisterende boligejer eller på udkig efter din nye bolig. Vi fokusere altid på at sikre dig de bedste mulige vilkår på markedet, og dykker ned i detaljerne for dig, for at sikre de mest optimale resultater for dig og din familie. Vi sigter efter lavere rente og de mest gunstige vilkår på markedet når det kommer til boligfinansiering i bankerne. Vi arbejder altid ud fra at lave en skræddersyet løsning der er effektiv, og tilpasset til dine behov.

Om stifterne

Grundlæggerne bag Marvinz Financial Group er Simon Martini og Vinzent Nystrup - Summen af deres fælles erfaring og indsigter er med til at sikre og skabe den bedst mulige kundeoplevelse, samt mest optimale finansielle fremtidige løsning for dig, der åbner døre for at du kan leve dit bedste liv lige nu.

Simon Martini

Partner
Finansieringsekspert

Simon har arbejdet i finanssektoren siden 2007, hvor hans speciale har været indenfor at hjælpe boligejer med at finde den bedste finansielle løsninger. Simon kender derfor alting indefra og har nu vendt dette til vores kunders fordel, for at sikre at de får bedste og mest attraktive vilkår på markedet.

Vinzent Nystrup

Partner
Finansarkitekt

Vinzent er en af grundlæggerne af Marvinz og har arbejdet i finanssektoren i en længere årrække, med fokus indenfor boligområdet for private. Vinzent har udover en stor indsigt i boligmarkedet og afdækning af kundernes behov, også arbejdet som leder i forsvaret samt som konsulent, og har derfor en stor indsigt mennesker og optimering af processer.

Rigtige historier, rigtig succes

Hør fra vores kunder, hvordan deres oplevelser med Marvinz eksperter har været. Hver historie er et vidne om en mere givende og optimeret løsning efter brugen af Marvinz service.

NA
Nadia Andersen
Denmark

Jeg vil varmt anbefale Marvinz Financial Group til enhver, der har brug for hjælp inden for det finansielle område. Deres ekspertise og evne til at forklare komplekse finansielle koncepter på en letforståelig måde er imponerende. ...

NA
Anita Houmark Mathiassen
Denmark

Simon og Vincent har i meget høj grad formået at sætte sig ind i vores ønsker og behov og fundet løsninger, der matchede disse. Simon og Vincents erfaring fra den finansielle sektor har betydet, at de har udforsket løsninger, som vi ikke selv kunnet finde frem til. Derudover har de udfordret os på ...

NA
Poul Tønder
Denmark

Min samtale var med Vinzent:
Særdeles kompetent rådgiver. Desuden stor menneskelig indsigt, empatisk og helt uden fordomme.
Får hurtigt overblik over situationen og kommer med konkrete, relevante løsningsforslag trin for trin i en forståelig sammenhæng. ...

NA
Martin SH
Denmark

Simon og Vincent gjorde et fantastisk arbejde hos os, da de fandt en løsning som passede perfekt til vores ønsker og som vores egen bank slet ikke havde nævnt for os var mulig. Vi har fået så meget ny viden og en løsning som giver os muligheden for at opfylde en drøm vi har haft længe. ...

NA
NK
Denmark

Marvinz har hjulpet os til at sidde billigst muligt. Vi kan nu nøjes med at betale halvdelen af hvad vi plejer til vores budget konto.
Det er en besparelse vi aldrig havde fundet selv. Plus! bedre fordele og afbetalings muligheder, i forhold til de lån vi sidder med. ...

NA
Nico Rune Sandgaard
Denmark

Blev præsenteret for to meget Flinke og Yderst kompetente mennesker... Simon og Vinzent. Hvad de 2 mennesker kan gøre, er intet mindre end utroligt. Drømmen blir nu til virkelighed og det tog dem blot få uger. Jeg vil helt klart anbefale dem til enhver form for låneomlægning eller økonomisk udfordring, man evt. måtte stå over for. ...

Vi beskytter folk mod for dyre lån, højere renter samt dårlige vilkår

Her er en sammenligning baseret på et reelt casestudie. Konvertering af et 30-årigt fast realkreditlån på 5 % til en mere fordelagtig ordning.

Med Marvinz
Uden Marvinz
Oprindelig realkreditrente
Ikke anvendelig
Oprindelig realkreditrente
5.75% (5% + 0.75%)
Oprindelig realkreditrente
Ejendomsvurdering
5.8M
Ejendomsvurdering
4.7M
Ejendomsvurdering
Forøgelse af låneudbetaling
+200K
Forøgelse af låneudbetaling
0
Forøgelse af låneudbetaling
Besparelse i hele løbetiden
-1.177M over 30 år
Besparelse i hele løbetiden
0
Besparelse i hele løbetiden
Første års rentebesparelse
-147K
Første års rentebesparelse
0
Første års rentebesparelse
Kurstab på lån
0 Kr
Kurstab på lån
120.000 Kr
Kurstab på lån
Med Marvinz
Ikke anvendelig
Oprindelig realkreditrente
5.8M
Ejendomsvurdering
+200K
Forøgelse af låneudbetaling
-1.177M over 30 år
Besparelse i hele løbetiden
-147K
Første års rentebesparelse
0 Kr
Kurstab på lån
Uden Marvinz
5.75% (5% + 0.75%)
Oprindelig realkreditrente
4.7M
Ejendomsvurdering
0
Forøgelse af låneudbetaling
0
Besparelse i hele løbetiden
0
Første års rentebesparelse
120.000 Kr
Kurstab på lån

Få styrket og optimeret din situation som kommende eller eksisterende boligejer

Dine mål, vores prioritet: Vi er 100% på din side af bordet, for at sikre din fremtidige økonomi bedst muligt.

Styrker dig, ikke bankerne

Marvinz arbejder ud fra et grundlæggende princip: Du er vores første prioritet. Vi navigere i den finansielle jungle af forskellige lån og vilkår, med dine bedste interesser for øje, hvilket sikrer ro i sindet om at du får det som er bedst for dig. Vi arbejder utrætteligt for at sikre de bedste vilkår for dig, og lægger vægt på at det skal være til din fordel og ikke bankens fordel.

100% kundeorienteret forhandling

Ansat af dig, for at sikre dig succes

Vi forhandler bankens omkostning væk

Gennemprøvet proces for optimale økonomiske resultater

En strømlinet, testet tilgang til din økonomiske succes

Vores proces er omhyggeligt designet og bevist at levere optimale resultater. Fra indledende konsultation til færdiggørelse af din økonomiske plan, giver vi en fuldt gennemgået, trin-for-trin køreplan for økonomisk succes. Stol på vores strømlinede proces til at guide dig til de bedste økonomiske løsninger, skræddersyet til dig.

Testede og pålidelige finansielle strategier

Omfattende økonomiplanlægningsløsning

Din vej til økonomisk succes

På din side: Navigerer i ejendomsfinansiering sammen

Din advokat i økonomiske forhandlinger

Hos Marvinz er vi utvetydigt på din side. Vores forpligtelse er at forsvare dine økonomiske interesser over for bankerne og sikre, at du får de mest fordelagtige løsninger. Vi er her for at guide dig gennem hvert trin, med fokus på din succes som vores ultimative mål.

Fortalervirksomhed mod bankinteresser

Skræddersyede økonomiske løsninger til dig

Din succes er vores mission

Udforsk vores gennemtestede metode Financial Success Road Map™ Som har hjulpet flere hundredevis før dig

Før samarbejdet - Uforpligtigende afklaring
Book et møde

Start med en gratis og uforpligtigende konsultation, for at vi kan vurdere din nuværende situation og tale om dine ønsker for fremtiden. Så kan vi se om et fremtidigt samarbejde vil give mening.

Opsummering af muligheder

Efter vores dialog vil vi sende dig en opsummering af vores møde og beskrive din nuværende situation og muligheder for fremtiden. Samt beskrive hvordan processen ville se ud. Bliver vi herfra enige om at starte et samarbejde, vil vi indhente relevant information.

Under forløbet - Skræddersyet og effektiv
Indhentning af dokumenter

Vi gennemgår alle dokumenter og ligger en plan.

Forberedelse af din sag

Vi sammensætter din sag i vores interne arbejdssystemer, for at finde frem til de nøgletal bankerne bruger. Herfra kan vi præsentere din sag på bedst mulig vis overfor banken.

Afsøgning af bedste muligheder

Med en fuldmagt fra jer, afsøger vi markedet på jeres vegne og finder den bedst bank, vilkår og betingelser for jer.

Vurdering / Bolig

Vurdere dit hus og økonomiske situation for optimale løsninger.

Løsninger og implementering
Løsningsoversigt

Vi sørger for at det hele falder på plads med banken

Implementering

Fremad med den finansielle omstruktureringsplan.

Succes garanti

Du betaler kun hvis vi hjælper dig med at opnå det ønskede resultat. Vi forhandler bankens omkostninger væk, og vores salær bliver medfinansieret i sagen.

Vi forhandler alle omkostninger væk til banken,
og vores gebyr vil indgå i dit fremtidige optimerede lån

Du behøver derfor ikke at have en krone op af lommen.

Få et gratis og uforpligtende møde med os og få et personligt, åbent og undersøgende tilgang til at skabe den mest optimale økonomiske løsning for dig

Oplev nogle af de mange resultater Marvinz har skabt

Hør mere om hvordan vores kunder har opnået resultater de ikke vidste var mulige.

Min varmeste anbefaling går til disse kompetente og yderst servicemindede folk. Vi har med Simons hjælp fået overblik over økonomien, omlagt lån og sparet en masse penge. Inden længe flytter vi ind i vores drømmehus, hvilket ikke havde været en mulighed uden denne hjælp. På alle måder en god oplevelse, som vi vil gøre brug af igen i fremtiden.

Kristian Stewart Nielsen

Denmark

Boligkøb Vi blev anbefalet af vores kæberrådgiver til at bruge Marvinz. Og det er nok det bedste vi kunne have gjort i vores boligkøb. Simon og Vincent gør VIRKELIG et godt stykke arbejde!!!

Alexander Hansen

Denmark

En klar anbefaling her fra! Jeg har brugt Marvinz i forbindelse med mit køb af bolig og fået den bedste rådgivning og sparring, de er super gode til at gøre det nemt forståeligt for en som mig der ikke har forstand på det område 🙏🏽 jeg er nu gået med en løsning jeg bestemt ikke var gået med hvis jeg selv havde stået for det, fordi jeg ikke vidste nok om det! Yderligere har de sparet mig for en masse unødige omkostninger 👏🏽 Det er helt sikker ikke sidste gang jeg bruger dem, da jeg stadig håber der kommer lidt renteændringer i fremtiden 🤩

Camilla

Denmark

Kæmpe hjælp! Vi havde ikke fået vores hus med så meget luft i økonomien uden hjælp fra Simon og Vinzent. Vil anbefale til en hver tid!

Emilie Gauger

United Kingdom

Forløbet med FInViso har været fantastisk. Vi har lagt vores lån om med stor kursgevinst og har både fået frigivet kapital og nedbragt lån. Alt i alt en fremragende service, der har ændret vores økonomi positivt og under hele forløbet har vi følt os trygge, da vi altid har kunne få svar på vores spørgsmål og få anbefalinger baseret på vores situation. Kan klart anbefales!

Martin Sønderbæk Pedersen

Denmark

Vi har brugt Marvinz til omlægning af lån i vores hus og kan på alle måder kun anbefale dem. Super professionel tilgang til opgaven. De holder hvad de lover og giver løbende besked om status. Et par rigtig flinke fyre

Morten Hansen

Denmark

Kan virkelig varmt anbefales virkelig søde at snakke med og virkelig gode til deres arbejde Kan virkelig finde nogle gode løsninger

Martin Sødergran Holmqvist

Denmark

Kan klart anbefale Simon og Vincent fra Marvinz! I forbindelse med at jeg sku omlægge mit banklån, fik jeg anbefalet at kontakte dem. Og jeg blev absolut ikke skuffet. De ordnede stort set alt for mig 😁 Så kæmpe ros og tak for hjælpen 💪🏼

Nikolaj Bondesen

Denmark

Fuldstændig fantastisk service! Vi er jublende lykkelige over den nye løsning og den nye bank vi har fået gennem Marvinz. Det har været fantastisk service og trygt gennem hele forløbet, og vores boliggæld er nu reduceret med 800.000,-. Det er svært at anbefale Marvinz nok...

Christian Cortsen

Denmark

Der er ingen tvivl om Simon kender hver et hjørne og hver en krog af Realkreditmarkedet og for vores vedkommende har det gjort en enorm forskel at have Simon på vores side i forhandlingerne med banken, hvor det ofte kan svært at gennemskue præcis hvad der kan skrues på og hvor det giver mest værdi. Simon har til punkt og prikke overholdt alle aftaler, altid været tilgængelig ved ekstra spørgsmål og har fulgt sagen helt til dørs. Jeg vil til hver en tid anbefale venner og bekendte at alliere sig med Simon ved lånoplægninger eller optagelse af Realkredit lån hvor man er usikker på hvilken model der matcher ens behov bedst.

Martin

Denmark

"Forløbet har været fantastisk. Vi har lagt vores lån om med stor kursgevinst og har både fået frigivet kapital og nedbragt lån. Alt i alt en fremragende service, der har ændret vores økonomi positivt og under hele forløbet har vi følt os trygge, da vi altid har kunne få svar på vores spørgsmål og få anbefalinger baseret på vores situation. Kan klart anbefales!"

Cameron Williamson

United States

"Marvinz er ikke kun en finansiel service, det er en strategisk partner i min rejse mod realkreditomlægning. De skræddersyede løsninger og innovative tilgange har bidraget væsentligt til optimering af mine realkreditplaner. Jeg anbefaler stærkt Marvinz til alle, der søger en omfattende løsning til omstrukturering af realkreditlån."

Cameron Williamson

United States

“Vi blev anbefalet af vores kæberrådgiver til at bruge Marvinz. Og det er nok det bedste vi kunne have gjort i vores boligkøb. Simon og Vincent gør VIRKELIG et godt stykke arbejde!!!”

Cameron Williamson

United States

Succeshistorier fra vores kunder

Hos Marvinz er vores førsteprioritet at levere de mest optimale økonomiske resultater for vores kunder når det kommer til bolig og realkreditlån. Men vi vil lade nogle af de mange kunder vi har hjulpet sætte ord på hvad vi har gjort for dem.

Nico

4683 Rønnede

Morten Clevin

2770 Kastrup

Tvivlsspørgsmål - Find svarene her

Dækker I hele Danmark?

Ja, vi dækker hele landet, da vi som udgangspunkt vil holde vores møde via teams, for at det kan passe ind i din kalender nemmest muligt.

Samarbejder i med nogle banker?

Vi er godkendt af finanstilsynet som uvildige, og fokusere derfor kun på at finde den bank der passer bedst til lige netop din situation

Garanti for samarbejdet

Vi forhandler alle omkostninger væk til banken, og vores gebyr vil indgå i dit fremtidige optimerede lån.